Adria Digital Key

ADRIA - Inteligentna soba

Instalirana u preko 500 Hotela u RH i inozemstvu.

Sustav za automatizaciju

Sustav za automatizaciju poslovnih zgrada, stanova, ureda

ADRIA tim

Ideja, razvoj, proizvodnja, podrška

Nagrade

Zlatna kuna HGK 2008 

Zlatna kuna PGŽ 2008

Valamar Collections Marea Suites, prvi Valamarov hotel s pet zvjezdica na toj destinaciji te prvi hotel te kategorije u Poreču. Formalno-pravno nije riječ o hotelu jer je smještaj, s obzirom na to da je disperziran na tri objekta, dobio kategorizaciju turističkog naselja, no ponuda je na razini pet zvjezdica.

Marea Suites bazira se na iskoraku u kvaliteti i usluzi, počevši već od jednog od najreprezentativnijih Valamarovih lobija, preko usluge recepcije koja više izgleda kao ritual nego običan chek-in, pa sve do prostranih soba, u koje je ugrađen ADRIA-electronic sustav pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room, od kojih su najveće površine 52 četvorna metra, zanimljivost je da ćete do nekih doslovno doplivati s obzirom na to da među 108 smještajnih jedinica ima i njih 20 tipa “swim up suite”, do čijih se terasa gost može “probiti” kroz bazen.

Grand Park Hotel Rovinj  kategorizacije 5 zvjezdica dio je Maistra Collection Brenda koji objedinjuje hotele najviše kategorije. Na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri. Jedinstvena lokacija i specifična konfiguracija terena nadahnuli su kaskadni tip gradnje i realizaciju desetak tisuća kvadrata zelenog krova pa je hotel vizualno vrlo atraktivan i gotovo stopljen s okolnim zelenilom.

Na šest etaža raspoređene su 193 sobe i 16 suiteva sve sa Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room, ukupnog kapaciteta 500 gostiju.

 

Ika pokraj Opatije mjesto jejednog od najluksuznijih hrvatskih boutique hotela s pet zvjezdica, Ikador, obuhvaća osam luksuznih soba i šest ekskluzivnih suiteova, u kojima sveukupno može primiti 42 osobe. Veličina najmanje sobe iznosi 50 kvadrata s terasom, dok se suiteovi pružaju na 80 kvadrata s terasom.

Hotel se ističe i najluksuznijim predsjedničkim apartmanom veličine čak 280 kvadrata te 145 kvadrata, u sve je ugrađen poznati Adria Electronic sustav pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room. Već i prije otvorenja Ikador je postao član vodeće hotelske asocijacije luksuznih hotela, The Leading Hotels of the World, čemu je zasigurno pridonio i prvi ekskluzivni Riva Lounge u Hrvatskoj koji će se nalaziti u sklopu hotela. Riječ je o četvrtom Riva Loungeu na svijetu, nakon onih u Monte Carlu, Veneciji i na Mikonosu, što Opatiju stavlja u red najprestižnijih i najekskluzivnijih svjetskih destinacija.

Remisens Hotel Giorgio II (4*) potpuno je novi hotel brenda Remisens Hotels u Ičićima. Smješten je u mirnom zelenilu iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije i predstavlja izvrstan odabir za obiteljski odmor. 

Ovaj moderni hotel na pet katova ima 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva, sve sobe su opremljene Adria electronic sustavom pametnih hotelskih soba.

 

Potpuno obnovljeni hotel Sol Sipar dočekuje svoje prve goste u lipnju 2017. Ovaj novi, prozračni, moderan hotel sa 4 zvjedice smješten je uz samo more, te 1 kilometar udaljen od središta Umaga. To je savršena destinacija za sve one koji traže opuštajući i praktičan odmor. Okolica hotela nudi mnoge mogućnosti za šetnju, uživanje u prirodi i boravku na plaži, te brojne kafiće, dućane i restorane za dnevnu i večernju zabavu.

U svih 236 soba biti će ugrađen Adria electronic sustav pametnih hotelskih soba radi poboljšanja energetske efikasnosti, sigurnosti i kvalitete usluge.

 

Smješten u hladu stoljetnih borova, hotel Eden **** nudi raskošne elegantne sobe s pogledom na mirnu uvalu udaljenu samo nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre Rovinja. 

Luksuzno opremljene 302 sobe biti će upravljane Adria-electronic sustavom pametnih hotelskih soba koji će omogućavati gostima potpuni komfor, a vlasnicima omogućiti poboljšanu energetsku efikasnost, sigurnost i kvalitetu usluge.

 

Bellevue Resort 4*, Girandella Resort 4* objekti u izgradnji repozicionirati će Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije. Valamar Girandella Resort nudi vrhunski smještaj u moderno uređenim sobama i suiteovima, a premium suiteovi su čak opremljeni i opuštajućim whirlpoolom. Jedinstveni Family Life Bellevue Resort smješten je iznad očaravajućih rabačkih plaža s biserno bijelim oblucima. S atraktivnih bazena i s terasa ukusno uređenih restorana i barova pruža zadivljujući panoramski pogled na more i kvarnerske otoke.

Adria electronic sustav pametnih hotelskih soba ugraditi će se u 649 smještajnih jedinica kako bi poboljšao energetsku efikasnost, sigurnost i kvalitetu usluge.

 

Obiteljski hotel Amarin smješten je na zelenom poluotoku, tek nekoliko minuta vožnje od središta Rovinja. Sa svojom šljunčanom i stjenovitom plažom, Amarin je idealno mjesto za bezbrižni odmor za obitelj. Gostima nudi wellness i spa centar te mali adrenalinski park. Kompleks vanjskih bazena obuhvaća 3 bazena za roditelje, djecu i bebe. 

Za energetsku efikasnost, kontrolu sustava grijanja i hlađenja, rasvjetu, kontrolu pristupa i još mnoge elemente u 280 uređenih soba i dodatnih sadržaja zaslužan je sustav pametnih hotelskih soba ADRIA-electronic.